Πόλεμος στο twitter - Τζανακόπουλος: Η συμφωνία ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας έχουν στο DNA τους τις χυδαιότητες

Πόλεμος στο twitter - Τζανακόπουλος: Η συμφωνία ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες

Συνεχίζεται στο twitter  η κόντρα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς και αφού προηγήθηκε προηγουμένως διαμάχη και για την…  μπασκετική ορολογία!    

Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάνει λόγο για «νέες χυδαιότητες», ψέματα και συκοφαντίες από την πλευρά της αξιωματικής τιπολίτευσης, αφήνοντας συγχρόνως αιχμές για τη διασύνδεση ΝΔ και διαπλοκής.

«Το 2017» γράφει στον  λογαριασμό του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης».

Για το 4ο Μνημόνιο ειδικότερα, υποστηρίζει ότι «δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών».

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος καταλήγει: «Η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης. Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα».

Λαζαρίδης: Προκαλεί μόνο γέλια το να μιλά ο Τζανακόπουλος για χυδαιότητες!  

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ   Μακάριος Λαζαρίδης έγραψε με την σειρά του:

«Το να μιλάει  Δ. Τζανακόπουλος για χυδαιότητες της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Τσίπρας και o ΣΥΡΙΖΑ την έχουν στο DNA τους, προκαλεί μόνο γέλια!».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top