«Χαμός» μετά την ανάρτηση Πολάκη- Με μήνυση απαντά η ΠΟΕΔΗΝ

«Η ΠΟΕΔΗΝ δεν είναι ΚΕΕΛΠΝΟ να ανεβάζει και να κατεβάζει τους προέδρους» δηλώνει ο πρόεδρός της

Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή  σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη καταθέτουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία μετά τις υβριστικές του δηλώσεις στο facebook.  Η νέα κόντρα του αναπληρωτή υπουργού υγείας με την ΠΟΕΔΗΝ ξέσπασε μετά το δημοσίευμα του Guardian   για τη χαοτική κατάσταση στο χώρο της υγείας.

Τα ράντζα πάντως δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο,  στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, δεν αφήνουν καμία αμφιβολία πως ο νέος χρόνος μπήκε με προβλήματα στο ρημαγμένο ΕΣΥ.

Τα  αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του Star, όπως το χθεσινό του Βαγγέλη Γκούμα, έχουν αναδείξει πολλές φορές την τραγική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία, που στενάζουν από ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά.

Αυτές τις εικόνες και αυτές τις καταγγελίες εργαζομένων και πολιτών κατέγραψε και ο Guardian, προκαλώντας την οργή του Παύλου Πολάκη, ο οποίος μέσω fαcebook κατηγόρησε ανοιχτά τον πρόεδρο των εργαζομένων στα δημοσιά νοσοκομεία επειδή έδωσε στοιχεία για το ρεπορτάζ!

«Αν έχει στοιχεία να τα δώσει στη δημοσιότητα, να έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός,  ενώ ο Γενικός της Γραμματέας Χρήστος Παπαναστάσης, ανέφερε: «Ο αναπληρωτής υπουργός καταγγέλλει και υβρίζει την ΠΟΕΔΗΝ ότι κατασκευάζει τα θέματα, όμως δεν δινει στοιχεία και λέει ψέματα στον ελληνικό λαό».  

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε προσωπικά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για «πανικό»  και τον χαρακτήρισε «ξεφτίλα»!

«Ο κ. Πολάκης είναι μίασμα της πολιτικής. Η  ΠΟΕΔΗΝ δεν είναι ΚΕΕΛΠΝΟ να ανεβάζει και να κατεβάζει τους προέδρους ο κ. Πολάκης» σχολίασε ο κ. Γιαννακός.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top