Τσίπρας: «Πυρηνική δύναμη» της Κρήτης και της Ελλάδας το λάδι!

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του με επίσκεψη σε Ελαιοπαραγωγικό Συνεταιρισμό

Με την επίσκεψή του στον Ελαιοπαραγωγικό Συνεταιρισμό Κριτσάς ολοκλήρωσε τη διήμερη επίσκεψή του στην ανατολική Κρήτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, o oποίος  για μία ακόμη φορά προηγουμένως διαβεβαίωσε από το Λασίθι ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.

Κρατώντας ένα μπουκάλι λάδι στα χέρια του, ο κ. Τσίπρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «αυτό το μπουκάλι είναι “πυρηνικής δύναμης” για την Κρήτη και όλη την Ελλάδα και είναι ένα προϊόν που θα μπορούσε να προσελκύσει εκατομμύρια τουριστών για να το δοκιμάσουν».

Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι  πρέπει να βρεθεί τρόπος να αναδειχθεί αυτό το προϊόν και ότι από τις επισκέψεις του στο εξωτερικό διαπίστωσε ότι, για παράδειγμα, αυτό που ονομάζουν λάδι στην Κίνα και πωλείται πανάκριβα σε μπουκαλάκια φαρμακείου «δεν πιάνει μία» μπροστά στο λάδι της Κριτσάς.

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας δοκίμασε παραδοσιακά εδέσματα που του προσφέρθηκαν στον χώρο του Ελαιουργείου, όπως επίσης και στον Γυναικείο Συνεταιρισμό του χωριού.

«Αυτός ο ευλογημένος τόπος παράγει προϊόντα ασυναγώνιστα παγκοσμίως»  τόνισε χαρακτηριστικά ο  πρωθυπουργός, ο οποίος  χαρακτήρισε τον Συνεταιρισμό Κριτσάς ως παράδειγμα για όλη την Ελλάδα, όχι μόνο για τα προϊόντα που παράγει, αλλά και γιατί καταφέρνει να κρατήσει τη συνοχή των παραγωγών.

(φωτο και video: Creta Post) 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top