Στα άκρα οδηγείται η κόντρα κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο τον «μποναμά Τσίπρα».

Μετά την αιχμηρότατη επίθεση του Μαξίμου για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Κομοτηνή, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο κ. Μητσοτάκης έχει «εμπειρία σε τηλεφωνικά κέντρα και μάλιστα γερμανικά», η ΝΔ απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους κάνοντας λόγο για χυδαιότητα και ρωτώντας το Μέγαρο Μαξίμου αν… γράφει τις ανακοινώσεις του ο Παύλος Πολάκης.

Η Πειραιώς επανήλθε κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για διγλωσσία.

«Το θράσος τρέφεται με… αμνησία, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν. Στο τηλεοπτικό του διάγγελμα, στις 8 Δεκεμβρίου 2016, ο κ. Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ενώπιον του ελληνικού λαού: “Στην πράξη, έχουμε σήμερα τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη μια παλιότερη δέσμευσή μας για 13η σύνταξη σε όσους συνταξιούχους το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και αυτό θα κάνουμε”. Μόλις μια εβδομάδα μετά, στις 15 Δεκεμβρίου, από τις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας τόνισε, αναφερόμενος στην ίδια ακριβώς εξαγγελία: “Η απόφαση αυτή ελήφθη με απόλυτη ασφάλεια έναντι των στόχων του 2016. Είναι μια απόφαση εφάπαξ, ελήφθη τώρα που είχαμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα υπεραπόδοσης εσόδων έναντι στόχων”» αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμά της η ΝΔ.

«Κάπου εδώ, τελειώνει το παραμύθι. Και προς τα μέσα και προς τα έξω. Ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η διπροσωπία έχει ήδη κοστίσει πολύ ακριβά στους πολίτες και έχει κρατήσει πολύ πίσω την Ελλάδα» καταλήγει η Πειραιώς

 

Tags: