Φωτίου για παροχές Τσίπρα: Η Δεξιά έδειξε το ανάλγητο πρόσωπό της

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία - Δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση»

Φωτίου για παροχές Τσίπρα: Η Δεξιά έδειξε το ανάλγητο πρόσωπό της

«Ήλπιζα να ψηφίσουν όλα τα κόμματα, να δείξουν ομοψυχία» είπε η Θεανώ Φωτίου, στο Πρακτορείο 104,9 FM, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της ονομαστικής ψηφοφορίας για το κοινωνικό μέρισμα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης είπε ότι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης βασίζεται στη «βιασύνη και τον πόθο του κ Μητσοτάκη για την εξουσία» και πρόσθεσε: «Πιστεύει ότι εάν τον εγκρίνουν οι δανειστές ως ικανό για την υλοποίηση των μνημονίων, θα έρθει στην εξουσία».

«Αυτό παίχτηκε δραματικά από την αξιωματική αντιπολίτευση, όταν ήρθε η ώρα να δείξει ο καθένας με το επώνυμο του στους δανειστές την ομοψυχία. Η ΝΔ είπε “εμπρός στην εξουσία”» τόνισε η ίδια.

Η  κ. Φωτίου υπογράμμισε ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η διαπραγμάτευση και εκτίμησε ότι στο τέλος θα επικρατήσει στο τέλος η λογική στην πλευρά των δανειστών.

«Βγαίνει σήμερα ο ΣΕΒ και λέει ακριβώς ότι είπε ο Μητσοτάκης. Αποκαλύφθηκε το ανάλγητο πρόσωπο της δεξιάς» υπογράμμισε η υπουργός, τονίζοντας ότι όλο το προηγούμενο διάστημα η ΝΔ έχυσε πολλά κροκοδείλια δάκρυα για τους συνταξιούχους.

Η αναπληρώτρια υπουργός εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης υπενθύμισε παράλληλα ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση είχε δώσει κοινωνικό μέρισμα ύψους 450 εκατ. ευρώ το 2014 χωρίς να έχει κλείσει η χρονιά και να έχει τα αποτελέσματα των πλεονασμάτων και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία: «Πιστεύω πάντως ότι ο κ. Χατζηδάκης με πολύ βαριά καρδιά έκανε την αλλαγή γραμμής της ΝΔ».

Η κα Φωτίου, τέλος, σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει και ψηφίσει- με ευρεία μάλιστα πλειοψηφία στη Βουλή- σειρά μέτρων ανακούφισης των ευπαθών ομάδων και κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη για εξουσιομανία, με αφορμή τη στάση που κράτησε έναντι της ψηφοφορίας για το εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top