Τακτικισμοί χωρίς στρατηγική και πάλι από την κυβέρνηση

Το σχόλιο της Κ. Μακρή για τις εξελίξεις στις σχέσεις με τους εταίρους

«Δεν φταίμε μόνο εμείς, αφού ο Σόιμπλε είναι αυτός που ξέρουμε και ο Ντάισελμπλουμ κάνει ό,τι μπορεί για να τορπιλίσει την συμφωνία,  αλλά οι κινήσεις της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες οδηγούν σε αδιέξοδο»   ανέφερε η Κάτια Μακρή στο σχόλιό της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις εξελίξεις στις σχέσεις  με  τους εταίρους.   

Όπως τόνισε,   όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης το τελευταίο διάστημα δείχνουν τακτικισμούς  χωρίς  στρατηγική.

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πρόσθεσε η σχολιάστρια του Star, ήταν η εξαγγελία του βοηθήματος από τον κ. Τσίπρα, ενδεχομένως για να έχει κάτι να πει στην συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή, χωρίς να έχει συνεννοηθεί  με κανέναν από τους δανειστές. «Αν είχε συνεννοηθεί δεν θα χρειαζόταν καν να κάνουμε αυτού του είδους την συζήτηση» τόνισε.

Μόλις ζορίστηκε επίσης ο κ. Τσίπρας στο εξωτερικό, πρόσθεσε, αποφάσισε να φέρει προς ψήφιση τα μέτρα στη Βουλή, λέγοντας στα άλλα κόμματα ότι "αν δεν τα ψηφίσετε είστε με τον Σόιμπλε".

Επίσης,  την μία ημέρα είναι καλό το ΔΝΤ, την άλλη είναι κακό, σχολίασε επίσης η δημοσιογράφος,  ενώ  πότε υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών και πότε αποκλείεται.  

«Μετά από 7 χρόνια κρίσης όμως είμαστε όλοι κουρασμένοι και θέλουμε να πάμε μπροστά. Δεν αντέχουμε άλλο να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και πέντε πίσω» κατέληξε η Κάτια Μακρή.      

     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top