Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο πρώην βουλευτής τους Χάρης Κάτανας

«Δεν μπορώ να παραμείνω σε ένα κόμμα που στηρίζει μια καταστροφική κυβέρνηση»

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο πρώην βουλευτής τους  Χάρης Κάτανας

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ ο πρώην βουλευτής τους, εκλεγμένος στο νομό Κοζάνης, Χάρης Κάτανας, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής του ότι «την ώρα που τα μάτια του κόσμου είναι γεμάτα απόγνωση, απελπισία και αβεβαιότητα, εγώ δεν μπορώ να κάνω ότι δεν καταλαβαίνω».

«Βρήκα μπροστά μου λάθος επιλογές με τις οποίες έπρεπε να διαφωνήσω, αντιμετώπισα ιδεοληψίες, προσπάθησα να αλλάξω κάποια πράγματα, και να διορθώσω καταστάσεις. Οι απόψεις μου ήταν μειοψηφικές και δεν βρήκαν ανταπόκριση», αναφέρει επίσης στη δήλωση αποχώρησής του.

«Δεν μπορώ να παραμείνω σε έναν πολιτικό φορέα, που στηρίζει μια κυβέρνηση καταστροφική για τη χώρα. Μια κυβέρνηση, που αποδείχθηκε ότι δεν ξέρει, δεν μπορεί και δεν θέλει να αλλάξει κατεύθυνση για μια πραγματική έξοδο από την κρίση. Μια κυβέρνηση, πανικόβλητη από τη λαϊκή κατακραυγή, που προσπαθεί να ξεγελάσει κόσμο με εορταστικά βοηθήματα, λίγο πριν τα αφαιρέσει πολλαπλάσια, με νέους φόρους, νέα μείωση μισθών και συντάξεων. Έναν ανήμπορο πρωθυπουργό που κατάντησε να εξαγγέλλει μέχρι και συσσίτια για μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας, αντί να μιλήσει για την απελπισία των νέων, την πρωτοφανή ανεργία, για την πρωτόγνωρη αποβιομηχάνιση, τα εκατοντάδες λουκέτα των επιχειρήσεων και τη συνεχή μετακόμισή τους, στο εξωτερικό» υπογραμμίζει επίσης ο κ. Κάτανας στην επιστολή παραίτησής του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top