Γερμανία εναντίον όλων: «Κόψτε στην Ελλάδα τα χρήματα αφού ο Τσίπρας θέλει παροχές»!

«Για όσο διάστημα ο Τσίπρας διατρέχει τη χώρα μοιράζοντας χρήματα» προτείνει Γερμανός βουλευτής

Γερμανία εναντίον όλων: «Κόψτε στην Ελλάδα τα χρήματα αφού ο Τσίπρας θέλει παροχές»!

Μπορεί τα μηνύματα των Ευρωπαίων να δείχνουν απομόνωση της Γερμανίας και του Eurogroup όσον αφορά τις αποφάσεις για το «πάγωμα» των μέτρων του χρέους μέχρι να εξεταστούν οι έκτακτες παροχές του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο δεν ιδρώνει το αυτί του… Σόιμπλε και της «παρέας» του!

Σε δηλώσεις του στην Die Welt ο βουλευτής των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) και ειδικός για οικονομικά θέματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάρκους Φέρμπερ, προτείνει να παγώσει η καταβολή χρημάτων στην Ελλάδα μέχρι να σταματήσει να μοιράζει λεφτά!

«Ο Τσίπρας θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει το πλεόνασμα για τη μείωση του χρέους και όχι για προεκλογικά δώρα» είπε και πρόσθεσε: «Ίσως οι πιστωτές της Ελλάδας θα έπρεπε να μην καταβάλουν χρήματα, για όσο διάστημα ο Τσίπρας διατρέχει τη χώρα μοιράζοντας χρήματα».

«Τώρα υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσουν αντιπαραθέσεις. Η ανακοίνωση του Τσίπρα προκάλεσε δυσαρέσκεια στις Βρυξέλλες και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Παράλληλα το μέτρο αυτό προκαλεί αμφιβολίες για το αν ο Τσίπρας έχει πάρει σοβαρά τη λιτότητα» επισημαίνει η Die Welt.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top