ΝΔ: Για να γιορτάσει την επέτειο γνωριμίας με τον Καμμένο πήγε ο Τσίπρας στη Νίσυρο - «Και εις άλλα ταξίδια με υγεία»!

Αντιδράσεις και από άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης

ΝΔ: Για να γιορτάσει την επέτειο γνωριμίας με τον Καμμένο πήγε ο Τσίπρας στη Νίσυρο -      «Και εις άλλα ταξίδια με υγεία»!

Για «προπαγάνδα» καταγγέλλει η ΝΔ με ανακοίνωσή της τον πρωθυπουργό για τα όσα  υποστήριξε από τη Νίσυρο και σχολιάζει ειρωνικά τα όσα ανέφερε ο κ. Τσίπρας για την γνωριμία του με τον κ. Καμμένο.      

«Ένας απερχόμενος πρωθυπουργός, χωρίς καμία συναίσθηση της ευθύνης που έχει, χωρίς κανένα σχέδιο για τα μεγάλα προβλήματα των κατοίκων των νησιών, μετέβη στη Νίσυρο για προπαγάνδα. Κυρίως, όμως, για να εορτάσει την επέτειο της γνωριμίας του με τον κυβερνητικό του εταίρο, για τον οποίο μάθαμε τις νεανικές κριτικές του κ. Τσίπρα» αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΔ και καταλήγει: «Και εις άλλα ταξίδια με υγεία»!

Οι αντιδράσεις από άλλα κόμματα

«Η αναστολή της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ για ορισμένα νησιά εκτός του ότι είναι προσωρινή, η κυβέρνηση τη συνδέει με την συνέχεια της απαράδεκτης κατάστασης του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών. Αυτή η συσχέτιση είναι απαράδεκτη…  Χρειάζονται να ληφθούν επειγόντως μέτρα για την ανακούφιση των κατοίκων των νησιών και την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση της πολιτικής των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά και των προηγούμενων» αναφέρει από την πλευρά του, μεταξύ άλλων,  το ΚΚΕ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του, για τις ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα.

 « Ο Τσίπρας κάνει τον μάγκα στο εσωτερικό και την κότα στο εξωτερικό: "Αντιμνημονιακός" στην Νίσυρο, υποτακτικός στην Κομισιόν και στα κοράκια του  ΔΝΤ» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top