Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή, με αφορμή την κριτική στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου αλλά και τις δηλώσεις του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μ. Λαζαρίδη, ο οποίος κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα για σύμπλευση στις πλατείες με ακροδεξιό κόμμα.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Ας μην προσποιείται ενόχληση ο ΣΥΡΙΖΑ όταν η σύμπλευσή του με την Χρυσή Αυγή, σε κρίσιμα ζητήματα είναι αυταπόδεικτη.

 Θυμίζουμε:

 -Τη σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Χρυσής Αυγής, προκειμένου – καταστρατηγώντας το Σύνταγμα – να καταστήσουν αδύνατη την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και να σύρουν τη χώρα σε εκλογές και περιπέτεια.

 -Τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση ότι έχουν τους βουλευτές που θα ψηφίσουν ώστε να εφαρμοστεί άμεσα η απλή αναλογική, συμπεριλαμβάνοντας στη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ και την Χρυσή Αυγή.

 -Την επίσκεψη του κ. Καμμένου και βουλευτών της συμπολίτευσης μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής – και μόνον της Χρυσής Αυγής – στο Καστελόριζο.

 -Τη δήλωση των 53 του ΣΥΡΙΖΑ ότι “η επίσκεψη της Κυβέρνησης μαζί με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής στα ακριτικά νησιά ξεπλένουν ένα υπόδικο κόμμα”.

 -Τη δήλωση του πρώην Υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Παρασκευόπουλου για “σύγκλιση” με την Χρυσή Αυγή και όχι ρήξη.

 Όταν τα έργα μιλούν, τα λόγια περισσεύουν».

Δείτε το βίντεο του δελτίου ειδήσεων του Star με όλες τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου...   

Tags: