Κικίλιας: Αν ψάχνει πρόθυμους ο κ. Τζανακόπουλος να πάρει τον κ. Τσίπρα και να τον πάει στον καθρέφτη!

Ειρωνικός σχολιασμός στους ισχυρισμούς του Μεγάρου Μαξίμου

Κικίλιας: Αν ψάχνει πρόθυμους ο κ. Τζανακόπουλος να πάρει τον κ. Τσίπρα και να τον πάει στον  καθρέφτη!

«Αν ψάχνει ο κ. Τζανακόπουλος πρόθυμους, καλύτερα να πάρει τον κ. Τσίπρα και να τον πάει στον καθρέφτη», δήλωσε  ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον  ραδιοφωνικό σταθμό «BHMA FM», απαντώντας στο non paper της    κυβέρνησης και στον ισχυρισμό ότι «δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους».

«Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση υπέγραψαν και εκχώρησαν τον εθνικό μας πλούτο, την περιουσία μας για 100 χρόνια, αποδέχθηκαν πλεονάσματα 3,5 % σε ένα μεσοπρόθεσμο διάστημα που θα δούμε πόσα χρόνια είναι και ναρκοθέτησαν την πορεία της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο  κ. Κικίλιας και πρόσθεσε:  «Ο κ. Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του στο 3ο μνημόνιο, στο 3ο μνημόνιο plus και θα τη βάλει τώρα φαρδιά πλατιά στο 4ο μνημόνιο».  

Συμπλήρωσε ο  εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ:  «Άρα, η λέξη “πρόθυμοι”  κανείς πρέπει να τη σκέπτεται δύο φορές όταν την εκστομίζει για την αξιωματική αντιπολίτευση που έχει ένα άλλο, διαφορετικό πολιτικό πλάνο και οικονομική πρόταση».

O κ. Κικίλιας ανέφερε επίσης ότι το πλαίσιο μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό αν κανείς παραδεχτεί ότι χρειάζεται μια συνολική ατζέντα εξόδου από την κρίση.

«Ένα εθνικό σχέδιο, επιθετικό σχέδιο, σχέδιο επιθετικών μεταρρυθμίσεων, εμπροσθοβαρές πλάνο, τέτοιο που θα μειώσει τις δαπάνες, θα μειώσει τη φορολογία, θα αυξήσει τις δουλειές που έχουν τόσο ανάγκη τα νέα παιδιά στη χώρα μας, και θα δημιουργήσει ένα τέτοιο κλίμα που η διαπραγμάτευση σε μορφές κανονικότητας και όχι ψευτοτσαμπουκά, θα έχουν αποτέλεσμα προς όφελος του ελληνικού λαού» υποστήριξε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επανέλαβε επίσης το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και ισχυρίστηκε ότι «μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φέρει επενδύσεις».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top