Αδειάζουν τον Παρασκευόπουλο οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας εκφράζουν όσα λέει για Χρυσή Αυγή και σημαία

Πυρά και από τους ΑΝΕΛ: Προκλητικά τα όσα είπε - Η σημαία είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας

Αδειάζουν τον Παρασκευόπουλο οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μας εκφράζουν όσα λέει για Χρυσή Αυγή και σημαία

Σε άδειασμα του Νίκου Παρασκευόπουλου και των όσων δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή και τη σημαία προχωρούν οι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν συμφωνώ καθόλου με τις απόψεις Παρασκευόπουλου περί Χρυσής Αυγής και Ελληνικής σημαίας. Δεν εκφράζουν ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε την Κυβέρνηση» έγραψε στο twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Οι απόψεις του κ. Παρασκευόπουλου, όπως εγώ τις διάβασα, δεν απηχούν την άποψη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στον ΑΝΤ1, επισημαίνοντας ότι διαφωνεί απόλυτα με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

«Η Χρυσή Αυγή είναι φασιστική οργάνωση και σε ένα σοβαρό επίπεδο είναι και εγκληματική, αυτά είναι γνωστά», δήλωσε στον Alpha 9,89 Δημήτρης Βίτσας.

O αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του Συντονιστικού για το προσφυγικό τόνισε χαρακτηριστικά πως «στο Καστελόριζο δεν πήγαμε με τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή. Πήγαμε με την Επιτροπή».

«Νομίζω ότι η δήλωση που έκανε ο κ. Παρασκευόπουλος και αναφορικά με το ζήτημα της σημαίας αλλά κυρίως με το ζήτημα της Χρυσής Αυγής, έχει μία σημαντική απόσταση σε σχέση με αυτά τα οποία έχουμε αποφασίσει συλλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια» είπε, εξάλλου, στον Real FM ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Πυρά κατά του κ. Παρασκευόπουλου εξαπέλυσαν και οι ΑΝΕΛ.

Με ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Καμμένος κάνει λόγο για «ιδιαίτερα προκλητική τοποθέτηση» όσον αφορά το κάψιμο της σημαίας και προσθέτει: «Η Ελληνική Σημαία έχει βαφτεί διαχρονικά με το αίμα των ηρώων της πατρίδας μας, σε όλους του αγώνες για την Ελευθερία της Ελλάδος. Είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας μας που συμβολίζει το αίμα, τα δάκρυα, τους αγώνες, τις θυσίες και τον πόσο όλων όσων πολέμησαν για να ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και γι’ αυτό το λόγο είναι απαράδεκτο να γίνεται στάχτη στα χέρια του κάθε τυχαίου ψευτοεπαναστάτη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top