Στον Άρειο Πάγο η Γεννηματά: «Διερευνήστε την απροκάλυπτη σκευωρία σε βάρος μου»

Αναφορικά με δημοσίευμα που την ενέπλεκε σε λίστες φοροδιαφυγής

Στον Άρειο Πάγο η Γεννηματά: «Διερευνήστε την απροκάλυπτη σκευωρία σε βάρος μου»

Για απροκάλυπτη σκευωρία σε βάρος της, την πλήρη  διερεύνηση της οποίας ζήτησε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, μίλησε σήμερα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία επισκέφθηκε για αυτό το λόγο το Ανώτατο Δικαστήριο  συνοδευόμενη από το βουλευτή  Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και τον δικηγόρο Αντώνη Βγόντζα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κυρίας Γεννηματά και αφορούσε δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τις λίστες φοροδιαφυγής και ερωτήματα που έθετε σχετικά με τυχόν εμπλοκή του ονόματος «Gennimatas» σε αυτές.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε να αναληφθούν πρωτοβουλίες, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ όπως δήλωσε προτίθεται τις προσεχείς ημέρες να καταθέσει αγωγή κατά των υπευθύνων της εφημερίδας.

Σε δηλώσεις της τόνισε: «Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου μέσα από το έντυπο των κυρίων Καλογρίτσα-Βαξεβάνη είναι μία επίθεση που ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου. Εξάλλου τους προκαλώ, όσο βαθιά κι αν ψάξουν δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς. Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας και σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους». 

Συνεχίζοντας, είπε: «Επισκέφτηκα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς και αυτό δημιουργεί από πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι' αυτό και ζήτησα από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της Δικαιοσύνης και των θεσμών. Στο φως όλα, έτσι απαντάμε στο σκοτάδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top