Βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ: Εξιτήριο για Πλεύρη - «Εύχομαι υγεία ακόμη και σε όσους ήθελαν το θάνατό μου»

Μετά από την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του - Νοσηλεύτηκε για 20 μέρες στο Ιατρικό Κέντρο - Πρ. ανάρτηση: 14.06

Τα δάκρυα αγωνίας στέγνωσαν και τα χαμόμελα επέστρεψαν…

Ο Θάνος Πλεύρης έδωσε τη μάχη για τη ζωή του και βγήκε νικητής: σήμερα στις 14.00 πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για 20 ημέρες.

Ο πρώην βουλευτής, ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο λόγω σοβαρής επιπλοκής μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, αλλά ο δυνατός οργανισμός του αντέδρασε στη φαρμακευτική αγωγή.

Εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο στις 13 Νοεμβρίου με εικόνα σήψης και τόσο η αγωνία των δικών του ανθρώπων όσο και το δικό του μήνυμα ότι δίνει μάχη για να ξαναδεί τα παιδιά του είχαν συγκινήσει το πανελλήνιο.

Το αγωνιώδες tweet του κ. Πλεύρη, όταν βγήκε ��πό την εντατική, παραμένει ακόμη και τώρα καρφιτσωμένο στον λογαριασμό του στο twitter.

ασδασδ.jpg

Η ευτυχής κατάληξη της σοβαρής περιπέτειάς του θα του δώσει την ευκαιρία να πατήσει το «ξεκαρφίτσωμα» ο ίδιος. Και μάλιστα με χαμόγελο…

«Εύχομαι υγεία ακόμη και σε όσους ήθελαν το θάνατό μου»

Βγαίνοντας από το Ιατρικό Κέντρο, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για τη «μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του».

Ο κ. Πλεύρης ευχαρίστησε τη γυναίκα του και συγκίνησε τονίζοντας ότι η ανάγκη να ξαναδεί τα παιδιά του τον κράτησε στη ζωή. Δεν ξέχασε όμως όσους του στάθηκαν, από τους γονείς και τους φίλους του έως και τον ανώνυμο πολίτη, αλλά και όσους έδειξαν μικροψυχία την ώρα που έδινε τον αγώνα της ζωής του (κυριολεκτικά).

«Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία, ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου» είπε, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα για το μείζον θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Η δήλωση του κ. Πλεύρη:

«Στα 39 μου χρόνια βρέθηκα στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής μου. Με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και τον αγώνα που έγινε εδώ στο Ιατρικό Κέντρο με όλους τους θεράποντες ιατρούς είμαι πλέον στην κατάσταση του τελικού σταδίου της ανάρρωσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου που ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Η αίσθηση του να ξαναδώ τα παιδιά μου, να είμαι δίπλα τους είναι αυτό που με κράτησε σε αυτόν τον αγώνα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την αδερφή μου, τη μητέρα μου και όλον αυτόν τον ανώνυμο κόσμο που τον παρακολούθησα και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό.

Εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν υγεία ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που ευχήθηκαν τον θάνατό μου. Εύχομαι να έχουν πάντα υγεία. Κανείς δεν αξίζει να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω και τα ΜΜΕ που με πολύ μεγάλη ευαισθησία χειρίστηκαν το θέμα της υγείας μου.

Τώρα έχω ένα επόμενο στάδιο που είναι η νοσηλεία στο σπίτι μου για μερικές εβδομάδες. Οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση θα γίνει αφού πλέον θα είμαι υγιής. Ευχαριστώ τον Θεό που έχω τη δεύτερη ευκαιρία να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Ελπίζω το δικό μου παράδειγμα να γίνει το έναυσμα για να επανεξεταστεί το θέμα των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, ειδικά στα δημόσια νοσοκομεία».

Δείτε ακόμη:

To πρώτο tweet του Θανάση Πλεύρη αφότου βγήκε από την Εντατική- Συγκινούν τα λόγια του

Μαχητής ο Θάνος Πλεύρης! Βγήκε από την εντατική – Καλύτερα η υγεία του

Για 5η ημέρα στην εντατική ο Πλεύρης - Όλα τα νέα για την υγεία του

Διασωλημένος δίνει τη μάχη ο Πλεύρης – Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top