Σε μία -ομολογουμένως- πρωτοφανή ομολογία προχώρησε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, θέλοντας να ενισχύσει τους ισχυρισμούς της ότι δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές.
Είπε, λοιπόν, ότι και να έρθει η ΝΔ στην εξουσία, δεν θα αλλάξει κάτι γιατί… εφαρμόζεται η ίδια πολιτική!
«Οι εκλογές είναι στη φαντασία ορισμένων. Τι θα αλλάξει αν για παράδειγμα έρθει η ΝΔ τα ίδια δεν θα κάνει με αυτά που έκανε και πριν; Θα αλλάξει τίποτα; Ίδια πολιτική δεν εφαρμόζεται;» είπε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης στον North 98.
Η ίδια, μίλησε και για την τοποθέτηση της κ. Νοτοπούλου ως εκπροσώπου του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα.
Όπως τόνισε, «το κορίτσι αυτό είναι γνωστό σε μένα από την παρουσία της σε κοινωνικές δράσεις στην περιοχή. Είναι κρίμα να λένε ορισμένοι ότι θα καπελωθώ σπό την ίδια. Μα και οι συνάδελφοι μου στην Αθήνα αισθάνονται ότι τους καπελώνει το Μαξίμου; Δεν είναι σοβαρά αυτά. Η ιδέα ανήκε στον πρωθυπουργό, που από τον περασμένο Μάιο μου είχε πει: "Μαρία να κάνουμε κάτι για την αναβάθμιση ��ης Θεσσαλονίκης, ένα γραφείο όπου θα έρχονται εκεί οι ξένοι ηγέτες και όχι στην Αθήνα". Με αυτή την έννοια αποκτά ουσιαστικό ρόλο ο χαρακτήρας της Θεσσαλονίκης ως "συμπρωτεύουσα"».
«Πιστεύω ότι θα έχουμε καλό αποτέλεσμα στη συνεργασία μας με την κ. Νοτοπούλου και τους συνεργάτες της που ήδη έχουμε αρχίσει και μελετάμε τις πρώτες παρεμβάσεις μας» πρόσθεσε.