Χοντρό καυγά στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για την κινητικότητα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Όλγα Γεροβασίλη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας από το βήμα της Βουλής έκανε λόγο για νομοσχέδιο-ρουσφέτι: «Με αυτή την κινητικότητα που είναι οικειοθελής, νομοθετείτε μόνο το ρουσφέτι. Θα μπορούσε να λέει το σχέδιο νόμου “ρουσφέτι: πως γίνεται”».
Στη συνέχεια, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο θέμα με το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λέγοντας «τελικά εσείς δεν ήσασταν του κινήματος “Δεν πληρώνω”, ήσασταν του “Δεν δηλώνω”».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε μία φράση της Θεανούς Φωτίου που έχει παιχτεί σε ουκ ολίγες εκπομπές, το «απατεώνες είμαστε;».
«Θυμήθηκα αυτή την πολύ επιτυχημένη φράση. Λοιπόν, είστε και λίγο απατεώνες, διότι κάποιος που δεν δηλώνει κάτι στο Ε9, κάποιο πρόβλημα υπάρχει» είπε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε: «Τα έχετε κάνει όλα όσα κατηγορούσατε τους αντιπάλους σας. Γιατί τέτοιοι είστε, υποκριτές».
Το λόγο πήρε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επέστρεψε τα περί «απατεώνων» στη ΝΔ.
«Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε το ίδιο. Δεν απευθύνομαι προσωπικά σε εσάς αλλά δεν είστε από παρθενογένεση, εκπροσωπούμε όλοι έναν χώρο. Εσείς, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, εκθρέψατε αυτό που λέγεται Δημόσιο σήμερα. Έρχεστε ως επικριτές λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε 40 χρόνια. Εμείς παλεύουμε να βγάλουμε τη χώρα και τον ελληνικό λαό από εκεί που τους βάλατε εσείς Η κυβέρνηση αυτή είναι που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Και θα δούμε τι θα πει ο ελληνικός λαός το 2019 όταν θα γίνουν εκλογές» είπε η κα Γεροβασίλη.
«Απατεώνας κ. Γεωργιάδη λέγεται αυτός που συνειδητά πήρε δάνεια που δεν μπορεί να τα εξοφλήσει ούτε καν να τα ρυθμίσει» κατέληξε.