«Η παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία σημαίνει μετά βεβαιότητας τέταρτο μνημόνιο» ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Εκεί μας οδηγεί πραγματικά εξαιτίας της εμμονής του να κερδίσει μία ημέρα, μία εβδομάδα, ένα μήνα ή ένα εξάμηνο ακόμα στην εξουσία. Θα φτάσουμε στο 4ο μνημόνιο γιατί προφανώς γιατί δεν θα έχουμε καταφέρει να βγούμε στις αγορές» είπε ο κ. Βορίδης, ο οποίος τόνισε πως για να βγει η χώρα στις αγορές «χρειάζεται να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία και στην ελληνική κυβέρνηση και να πειστούν άνθρωποι να έρθουν να κάνουν επενδύσεις ούτως ώστε να βελτιωθεί το παραγόμενο εγχώριο προϊόν».

«Από τη στιγμή λοιπόν που είναι τα πράγματα έτσι υπάρχει ένα απλό ερώτημα. Ο κ. Τσίπρας κάνει κάτι για να επιτύχει συγκεκριμένους στόχους που θα επέτρεπαν αυτό το συγκεκριμένο. Η κυβέρνησή του είναι μία κυβέρνηση που είναι απολύτως αντιφατική. Είναι μία κυβέρνηση που τη μία ημέρα ξημερώνει και ομνύει στους δανειστές και την επόμενη ημέρα είναι έτοιμος να διαλύσει τη διαπραγμάτευση» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.