«Επικοινωνιακή ��ούσκα» χαρακτηρίζουν τη λειτουργία Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη οι Κώστας Γκιουλέκας και Θεόδωρος Καράογλου αντίστοιχα.

«Θα ήταν πιο χρήσιμο και ωφέλιμο για τη Μακεδονία και τη Θράκη ο πρωθυπουργός να αφήσει στην άκρη τα εγκαίνια γραφείων άνευ αρμοδιοτήτων και να επανασυστήσει αυτόνομο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, ενισχύοντάς το με αποκλειστικές αναπτυξιακές αρμοδιότητες, όπως εκείνες που απέκτησε τον Ιούνιο του 2012» υπογραμμίζουν σε κοινή δήλωση τους οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

«Αρμοδιότητες οι οποίες, όχι μόνο του έδωσαν έναν σημαντικό ρόλο στην οικονομική πολιτική της χώρας, αλλά έδωσαν και στους βορειοελλαδίτες χειροπιαστές αποδείξεις ότι ο βόρειος ελληνικός χώρος μπορεί να εξελιχθεί σε ατμομηχανή ανάπτυξης για το σύνολο της πατρίδας μας. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού, μόνο και μόνο για να αποκαταστήσει επαγγελματικά και άλλους κομματικούς "συντρόφους" του, οι οποίοι βρίσκονται ψηλά στην επετηρίδα του ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν να "κολλήσουν" τα πρώτα τους ένσημα στον κρατικό μηχανισμό» καταλήγουν οι κ. Γκουλέκας και Καραόγλου.