«Η ΝΔ αποτελεί σήμερα πολιτική δύναμη αναφοράς για το μέλλον και πόλο ελπίδας για τη Ελλάδα, τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τους Έλληνες» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την σύντομη τελετή παράδοσης παραλαβής στον διάδοχό του, ως εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για την θέση του εκπροσώπου Τύπου που του ανέθεσε, όσο και για την θέση του υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών που του εμπιστεύεται τώρα.

Ευχαρίστησε επίσης τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Μακάριο Λαζαρίδη, όπως και το υπόλοιπο επικοινωνιακό επιτελείο για τη συνεργασία που είχαν.

17323270.jpg
Για τον τομέα Εξωτερικών που αναλαμβάνει, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε: «Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη καθώς συνωστίζονται στον εθνικό ορίζονται κρίσιμα ζητήματα, το κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις με Αλβανία, και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον διεθνούς ευρωπαϊκής και περιφερειακής αβεβαιότητας».

Αναφερόμενος, εξάλλου, στη θητεία του εκπροσώπου, σημείωσε ότι «επιχείρησε να υποστηρίξει και να αναδείξει στον κόσμο και στην κοινή γνώμη την προσπάθεια που ξεκίνησε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία αναζωογονημένη, σύγχρονη ΝΔ, προτάσσοντας την αξία των επιχειρημάτων και τη δύναμη των θέσεων».

Ο Βασίλης Κικίλιας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη που τον εμπιστεύτηκε για τη θέση του εκπροσώπου του κόμματος.

17323249.jpg
«Στόχος μας δεν είναι μόνο η απάντηση στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά η επικοινωνία μέσω των δημοσιογράφων και των Μέσων Ενημέρωσης, με την κοινωνία. Σκοπός είναι να περάσουμε το μήνυμά μας στις κοινωνικές μάζες που διψούν για ελπίδα. Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε» κατέληξε ο κ. Κικίλιας.