Ακόμη δεν έφυγε ο Μπάρακ Ομπάμα και ήδη… ονειρεύεται τη στιγμή που θα επιστρέψει στην Ελλάδα! Αυτή τη φορά, όμως, για διακοπές…

«O Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του μετά από πρόσκληση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά» τονίζει σε δήλωσή της στο twitter η κα Κουντουρά.

Untitled3333.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελενα Κουντουρά στη διάρκεια ολιγόλεπτης κουβέντας που είχε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, στο χθεσινό δείπνο που έδωσε η Προεδρία προς τιμή του Προέδρου των ΗΠΑ, απηύθυνε πρόσκληση στον Μπαράκ Ομπάμα και στην οικογένεια του, να επισκεφτεί την Ελλάδα για διακοπές.

Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόσκληση να επισκεφτεί εκ νέου την Ελλάδα, αυτή τη φορά για διακοπές, αλλά ζήτησε από την κυρία Κουντουρά να του προτείνει και ελληνικούς προορισμούς προς επίσκεψη.

Στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την κα Κουντουρά εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα τονίζοντας ότι από μικρός ήθελε να την επισκεφτεί. Μάλιστα ήταν παιδικό του όνειρο να ��πισκεφτεί την Ακρόπολη, όπως τονίζεται.