Τον χώρο του Πολυτεχνείου επισκέφτηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης ο Νίκος Βούτσης, ο Κώστας Γαβρόγλου και ο πρώην υπουργός Νίκος Φίλης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας και ο πρώην υπουργός κατέθεσαν στεφάνι με αφορμή την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου.

17303832.jpg
«Τιμούμε τους αγών��ς του ελληνικού λαού και της νεολαίας για Εθνική ανεξαρτησία, Δημοκρατία και Λαϊκή κυριαρχία. Εδώ έγιναν αγώνες που δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ και θα πρέπει να είναι το ορόσημο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Πάντοτε η τιμή ανήκει σε αυτούς τους αγωνιστές» τόνισε ο κ. Βούτσης.

«Θυμόμαστε με σεβασμό και απέραντη ευγνωμοσύνη τα παιδιά που έπεσαν εδώ. Σε μια συγκυρία που δοκιμάζεται η Δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη ελπίζουμε τα οράματα και οι θυσίες τους να μην έχουν πάει χαμένοι» επεσήμανε ο κ. Γαβρόγλου.

17305503.jpg
«Σήμερα τιμούμε τους αγώνες των νέων ανθρώπων που έδωσαν και την ψυχή τους για να υπάρξει δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα αναγνωρίζει τα αιτήματα και τους αγώνες. Οι αγώνες δεν θα πάνε χαμένοι και θα ολοκληρωθούν με την επιτυχία την επόμενη περίοδο μέσα από τη σκληρή μάχη την οποία δίνουμε» είπε ο κ. Ρήγας.

Στεφάνι κατέθεσε και ο γραμματέας της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος, ενώ η παρουσία των κυβερνητικών στελέχων προκάλεσε μικρή ένταση ανάμεσα σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ομάδα νεαρών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

17303864.jpg