​Τον πιο μεγάλο αγώνα, την πιο μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει εδώ και λίγες ώρες στην Εντατική μονάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο πρώην βουλευτής Θανάσης Πλεύρης.

Ο 39χρονος δικηγόρος βρίσκεται διασωληνωμένος και σε μηχανική υποστήριξη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), συμπληρώνοντας σήμερα το δεύτερο 24ωρο μιας δύσκολης «διαδρομής» η οποία κρίνεται από τους γιατρούς ως ιδιαίτερα κρίσιμη.

pleuris-thanos.jpg
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν πριν από δυο μήνες όταν ο πρώην βουλευτής της ΝΑ υποβλήθηκε σε μία απλή χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει από τα πόδια τους κιρσούς που τον ταλαιπωρούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν αιματώματα στα χειρουργημένα σημεία, τα οποία μολύνθηκαν από κάποιο μικρόβιο, είτε όταν ο δικηγόρος βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο είτε όταν πήρε εξιτήριο.

ΠΛΕΥΡΗΣ.jpg
Η συγκεκριμένη μόλυνση του προκάλεσε σηψαιμικό σοκ με συνέπεια να κριθεί κατεπείγουσα η διακομιδή του στο νοσοκομείο. Αρχικά μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο, ωστόσο κρίθηκε πως έπρεπε να διακομιστεί επειγόντως σε ιδιωτικό και έτσι το πρωί της Κυριακής εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο, όπου διασωληνώθηκε αμέσως.

Προσεύχεται η οικογένεια του έξω από τη ΜΕΘ

Στο νοσοκομείο βρίσκονται όλη την ημέρα οι γονείς, η αδελφή αλλά και η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών του. «Η κατάσταση του γιου μου είναι σοβαρή. Περιμένουμε και αγωνιούμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

74967-untitledfff.jpg
Η σύζυγος του Λένα αλλά και η αδελφή του Φένια Πλεύρη, προσεύχονται να βγει από το παγωμένο δωμάτιο της εντατικής ο άνθρωπος τους γερός, δυνατός ενώ στο γραφείο του όλοι οι συνεργάτες του είναι μουδιασμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο Θάνος Πλεύρης

Κρίσιμα τα επόμενα δύο 24ωρα για τον Θάνο Πλεύρη – Δίνει μάχη στην ΜΕΘ