Απάντηση στα δημοσιεύματα που επικρίνουν την τοποθέτηση της Έφης Αχτσιόγλου στο υπουργείο Εργασίας, συνδέοντας μάλιστα την υπουργοποίησή της με το γεγονός ότι ήταν συνεργάτιδά του, έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στον Σκάι, έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο εναντίον του και εναντίον της διαδόχου του.
Ο ίδιος, μίλησε για «χυδαία και άθλια δημοσιεύματα», τα οποία απέδωσε σε σεξιστικές αντιλήψεις και στο στερεότυπο ότι «αν δεν πας 50-60 ετών δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις θέση στην ιεραρχία ή στη δημόσια ζωή».
Θέση για το ζήτημα πήρε και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR χαρακτήρισε τις επιθέσεις στη νέα υπουργό Εργασίας ως «έκπτωση αξιών και κανιβαλισμό».
Το tweet για τη μήνυση και τις αισχρολογίες
Ήδη, από χθες ο κ. Κατρούγκαλος είχε σχολιάσει και στo twitter τις επιθέσεις στην κα Αχτσιόγλου.
Με αφορμή ένα αιχμηρό και γεμάτο υπονοούμενα τιτίβισμα και το σχόλιο ενός πολίτη που ευχόταν να κάνει μήνυση ο κ. Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών είπε: «Αισχρολογίες αυτού του είδους δεν πρέπει να αναπαράγονται για κανένα λόγο. Όλοι αντιλαμβάνονται τους άθλιους κ τις σκοπιμότητες που υπη��ετούν».
ασδαφ.jpg