​Μπορεί από εδώ και στο εξής το «πουλέν» της κυβέρνησης να καλείται να αναλάβει μια από τις πιο… νευραλγικές θέσεις, αυτή της Υπουργού Εργασίας, υπήρχε όμως κάποτε μια περίοδος (όχι πολύ μακρινή), που η Έφη Αχτσιόγλου, κατακεραύνωνε την Τρόικα!

axtsioglou708.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, ήταν το 2014, όταν η νέα Υπ. Εργασίας είχε βρεθεί στο πλάι εργαζομένων πολυεθνικής επιχείρησης αναψυκτικών, μιλώντας όλο πάθος εναντίον των δανειστών:

«Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί και όχι οι τεχνοκράτες της τρόικας. Οι μαζικές απολύσεις η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων το κλείσιμο των εταιριών δεν είναι το δίκιο. Είναι οι νόμοι τους.Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε σκυφτοί σύντροφοι. Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε αυτοί θα είναι σκυφτοί» έλεγε τότε η Έφη Αχτσιόγλου.

179403.jpg
Δυο χρόνια μετά, η 31χρονη Υπουργός καλείται να διαπραγματευτεί και να συμμορφωθεί με τους «τεχνοκράτες της Τρόικα». Άραγε τι θα κάνει με τα εργασιακά; Θα σηκώσει κεφάλι όπως έλεγε το 2014 ή θα διατηρήσει μια πιο μετριπαθή στάση; Κοντός ψαλμός αλληλούια!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 22Ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.