Ο ανασχηματισμός έκρυβε εκπλήξεις για την όμορφη πόλη των Γιαννιτσών…. Αν και πολλοί περίμεναν υπουργοποίηση της… έμπειρης Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία είχε αναλάβει και στο παρελθόν διάφορα χαρτοφυλάκια επί ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΠΑΣΟΚ, τελικά ο πρωθυπουργός τους άφησε όλους άφωνους, δίνοντας το υπουργείο σε μια άλλη γυναίκα από τα Γιαννιτσά, στην Έφη Αχτσιόγλου!
3.jpghqdefault.jpgefiss.jpg

Η είδηση ότι η Έφη Αχτσιόγλου, αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στην πόλη του Νομού Πέλλας! Το γεγονός ότι μια πολύ νέα κοπέλα μόλις 31 ετών, ένα δικό τους "παιδί", γίνεται υπουργός, σχολιάστηκε θετικά ακόμη και από πολίτες που δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

a.jpgefiss.jpg

Η νέα (κυριολεκτικά) υπουργός έχει πλούσιο βιογραφικό, πολλά πτυχία και "παίζει στα δάχτυλα" το Δημόσιο Δίκαιο! Ήταν το δεξί χέρι του Γιώργου Κατρούγκαλου, αφού "έδενε και έλυνε" στο γραφείο του. Τώρα πλέον της ανήκει!

Η σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ μετρά πολλά χρόνια! Πριν καλά καλά κλείσει τα 18, άρχισε να ασχολείται με τα κοινά, ενώ στην διάρκε��α των φοιτητικών της χρόνων συμμετείχε ενεργά στους αγώνες της Αριστεράς.

Το star.gr επικοινώνησε με την μητέρα της νέας υπουργού, η οποία είναι μια από τις πιο γνωστές παιδιάτρους στα Γιαννιτσά.

pic-0-big_6.jpg

Η κυρία Ντιούδη-Αχτσιόγλου-Ροδή δεν έκρυψε την έκπληξη της, όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα μας. «Με πιάνετε απροετοίμαστη και ταξιδεύω αυτή την στιγμή», είπε. Ωστόσο, δεν αντιστάθηκε και μοιράστηκε μαζί μας τα πρώτα συναισθήματα για την υπουργοποίηση της κόρης της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι…. Το αξίζει η Έφη μας, γιατί παλεύει σκληρά από μικρό παιδί. Εύχομαι να τα πάει περίφημα. Να ξέρετε ότι αγωνίζεται χρόνια, δεν της έδωσαν τυχαία αυτήν την θέση», πρόσθεσε η μητέρα της Έφης Αχτσιόγλου.

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

Δείτε επίσης

ΑΥΤΗ είναι η νεότερη Υπουργός της κυβέρνησης και αναλαμβάνει το Εργασίας

Ποιος είναι ο νέος υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου που «νίκησε» τον Φίλη

Πρωταγωνιστές και σε αυτόν τον ανασχηματισμό υπουργοί-σύζυγοι! Χρυσό "κουφέτο" η νέα κυβέρνηση

Σε κρητική ταβέρνα έμαθε ο Νίκος Φίλης ότι «κόβεται» - ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

O ανασχηματισμός των 53 και του... Αρχιεπισκόπου