«Η υπόθεση της λαϊκής κυριαρχίας θα έρθει εις πέρας. Η διαφθορά και η διαπλοκή και τα οικονομικά συμφέροντα που την στηρίζουν θα νικηθούν από την κυβέρνηση του λαού. Από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με αιχμή την ψήφιση της τροπολογίας για την ΕΠΟ.

Ο κ.Κοντονής, απευθύνθηκε σε κείνους που πολέμησαν την προσπάθεια της κυβέρνησης στην εξυγίανση του χώρου του Αθλητισμού, «και πρώτα στους οικονομικά ισχυρούς, στους τραμπούκους - που είχαν μεταμφιεστεί σε οπαδούς - και στις αργυρώνητες γραφίδες», τονίζοντας ότι «δεν φοβόμαστε». «Ας κάνουν ότι θέλουν. Η κυβέρνηση την υπόθεση της διαφθοράς και της διαπλοκής θα την επιλύσει προς όφελος του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.

«Ας κοιτάξουν πίσω μας, όλους εκείνους που έδωσαν τα πάντα στην υπόθεση του λαϊκού κινήματος, που έχασαν τη ζωή τους από αυτούς αντλούμε δύναμη και δεν θα τους προδώσουμε», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην κριτική ότι με την νέα ρύθμιση, πλήττεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, ο κ.Κοντονής ανέφερε ότι ο καλύτερος να απαντήσει είναι η διεθνής ομοσπονδία, «που συμπράττει με την κυβέρνηση ώστε να επέλθει ένα τέλος στο καθεστώς της σήψης και της διαφθοράς που επικρατούσε επί χρόνια».