Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της που ακολούθησαν την απόφαση του ΣτΕ επεχείρησε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία είχε χάσει την ψυχραιμία της και είχε επιτεθεί στη Δικαιοσύνη, προσπάθησε να παρουσιάσει μια εικόνα πολύ διαφορετική από αυτή που είδαμε και έκανε ακόμη και τις όλες δικαστικές ενώσεις να της επιτεθούν με σκληρές εκφράσεις!

Η κα Γεροβασίλη ισχυρίστηκε, λοιπόν, ότι απλά… εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της ενώ για το πρωτοφανές ύφος της, είπε ότι είναι… ανοησίες να ασχολείται κανείς με τέτοια πράγματα. Ξεχνώντας, ωστόσο, πως είναι εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, δηλαδή εκπροσωπεί μια ολόκληρη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό με όσα λέει και πράττει αλλά και με τον τρόπο που τα κάνει

Μάλιστα, θυμήθηκε και την περίφημη… επίκληση στο συναίσθημα του Αριστοτέλη και άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και είχε πυρετό και γι’ αυτό να φαινόταν σαν έτοιμη να εκραγεί!

Χάθηκαν άραγε οι τζέντλεμαν και άφησαν μια κυρία με πυρετό να εκτεθεί έτσι; Και δεν ήταν εκεί κοντά και ο κ. Πολάκης να δώσει… χαρτί γιατρού!

Δείτε ακόμη:

Τα «μαζεύει» η Γεροβασίλη: Εξέφρασα απλή δυσαρέσκεια για την απόφαση του ΣτΕ