Καρφιά και σκληρές εκφράσεις αντάλλαξαν on air ο Πάνος Καμμένος και ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, με αφορμή τον Βύρωνα Πολύδωρα.
«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ–ΝΔ. Εάν δούμε ποιοι είναι ��ξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλατζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Δηλαδή, όσους δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίν��ι αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» είπε ο κ. Καμμένος.
Αναφερόμενος, εξάλλου, στην υποψηφιότητα του κ. Πολύδωρα για την προεδρία του ΕΣΡ είπε: «Εγώ το έμαθα αφού είχε αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού. Δεν τον πρότεινα εγώ, αλλά χάρηκα πάρα πολύ. Είναι η ψυχή του Καραμανλισμού».
Ο ίδιος, είπε ότι οι ΑΝΕΛ είχαν προτείνει τον νυν αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για πρόε��ρο του ΕΣΡ, όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος -σύμφωνα με τον κ. Καμμένο- είχε συμφωνήσει. «Τότε είχε μπλοκάρει την πρόταση το ΠΑΣΟΚ».
Ο κ. Γεωργιάδης παρενέβη τηλεφωνικά μόλις ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του κ. Καμμένου.
«Όλοι αυτοί που ανέφερε ο κ. Καμμένος ως ευρισκόμενοι εκτός της ΝΔ είναι μέσα στη ΝΔ και στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη. Είναι σχεδόν χυδαιότητα εν τη απουσία τους να αναφέρει το όνομά τους ο Πάνος Καμμένος ένας σφοδρός πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Να μη μας λέει ο κ. Καμμένος ότι δεν αλλάζει απόψεις, γιατί γελάνε μέχρι και οι γάτες. Έχει παραιτηθεί μέχρι σήμερα καμία 70αριά φορές για να κρατάει τελικά την καρέκλα του με κόλλα στιγμιαία» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Τζαμτζής: Είμαι στη ΝΔ και στηρίζω τον Μητσοτάκη
Στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο απάντησε με ανακοίνωσή του και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής.
«Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, ειπώθηκε από τον κ. Καμμένο, ότι έχω φύγει από την Νέα Δημοκρατία. Είμαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζω την Νέα Δημοκρατία και τον Προέδρο μας τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και αγωνίζομαι στην Πέλλα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές όποτε γίνουν αυτές» επεσήμανε ο κ. Τζαμτζής.
«Τόσο ο Πρόεδρος κ. Μητσοτάκης όσο και όλη η παράταξη γνωρίζουν την δραστηριότητά μου. Η παρέμβαση μου γίνεται για να αποκατασταθεί η αλήθεια προς την κοινή γνώμη» κατέληξε.