​Την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου κυρίας ,Όλγας Γεροβασίλη για την απόφαση του ΣτΕ, το οποίο αποφάσισε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο του Star, δήλωσε σοκαρισμένος με την πρωτοφανή επίθεση της κυρίας Γεροβασίλη στην δικαιοσύνη.

«Σοκαρίστηκα με την δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη! Δεν έχω ακούσει ποτέ δημοκρατική κυβέρνηση να κάνει τέτοια επίθεση στο ΣτΕ. Αυτό που είπε η κυρία Γεροβασίλη θα προκαλέσει τεράστιο πολιτικό ζήτημα ίσως μεγαλύτερο και από την ίδια την απόφαση του ΣτΕ», είπε ο κύριος Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «αν ο κύριος Παππάς είχε ακούσει από την αρχή τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη -και δεν έδειχναν αλαζονεία μαζί με τον κύριο Τσίπρα- δεν θα είχε μπει η χώρα σε αυτή την αναστάτωση».

«Η απόφαση του ΣτΕ ακυρώνει όλους τους σχεδιασμούς της ��υβέρνησης Τσίπρα και δικαιώνει όλους όσοι μιλούσαν από την αρχή για αντισυνταγματικότητα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Η ΝΔ δεν πανηγυρίζει. Εμείς ζητάμε από όλους ψυχραιμία και περίσκεψη», υπογράμμισε.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΣτΕ: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ο νόμος Παππά- ΑΚΥΡΟΣ ο διαγωνισμός για τι�� τηλεοπτικές άδειες

Παππάς:Nα αλλάξουν πλευρό όσοι ονειρεύονται σενάρια αποσταθεροποίησης-Το τζάμπα τελείωσε

Έχασε την ψυχραιμία της η κυβέρνηση – Ευθεία επίθεση στην δικαιοσύνη από την Όλγα Γεροβασίλη

Η αντίδραση της αντιπολίτευσης στην απόφαση του ΣτΕ - Ζητούν παραίτηση Παππά