«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. O... πολλά βαρύς και όχι κύριος Πολάκης που μας έχει συνηθίσει σε επιθέσεις που συνοδεύονται στην καλύτερη περίπτωση από "γαλλικά" δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή την απόφαση του ΣτΕ, καθώς αυτή έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με τις προσδοκίες του και το σχέδιο της κυβέρνησης.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

"Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα.

Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα ,όπως με τον Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ξανά διώξαμε.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!

Υγ2 όταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για "ασέβεια " .Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!

Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!"

polakis.PNG