Έντονο καυγά στη Βουλή είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, δείχνοντας μια αφίσα από το 2010 όταν είχε κατέβει υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

«Τότε λέγατε όχι σε τζαμί, τώρα ψηφίζετε τζαμιά εσείς και η ΝΔ με χέρια και με πόδια» είπε και πρόσθεσε: «Η βουλευτική έδρα πάνω απ’ όλα. Είστε ένας γυρολόγος και πηγαίνετε από κόμμα σε κόμμα μήπως και εξασφαλίσετε καμιά έδρα».

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και είπε: «Ωραίο το κόλπο σας με τις αφίσες. Θα μπορούσα και εγώ να απαντήσω με όλα τα βιβλία και τα άρθρα του κ. Μιχαλολιάκου και του κ. Κασιδιάρη υπέρ του Χίτλερ, άρα θα ��ταν πολύ ωραία να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση στη Βουλή. Όσο για το τζαμί ήμουν σε ομιλία προ 2 εβδομάδων στο δημαρχείο του Αλίμου, μπορούσατε να έρθετε και εσείς, εξήγησα σε όσους με ρωτήσανε και επείσθησαν από τα επιχειρήματα».

Ο κ. Ηλιόπουλος διέκοψε τον κ. Γεωργιάδη για να του πει ότι τσιρίζει, ενώ επιτέθηκε με ύβρεις και κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Συνεχίζοντας είπε στον κ. Γεωργιάδη να μη μιλάει, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ξεσπά: «Δεν θα μου πεις εσύ πότε θα μιλάω. Δεν σε ορίσαμε εδώ χωροφύλακα ποιος θα μιλάει και ποιος όχι. Εσύ με την ψήφο σου έκανε υπουργό την κα Χριστοδουλοπούλου και άνοιξες τα σύνορα για να έρθει 1,5 εκατομμύριο. Μην κάνεις υποδείξεις λοιπόν σε μας»!