Σε άδειασμα του Οδυσσέα Βουδούρη και σε διάψευση των όσων είπε προχώρησε ο Γιάννης Μουζάλας.

Απαντώντας στις νέες αιχμές του πρώην Γενικού Γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης (είπε στον Βήμα FM: «Ο βασιλιά�� Μουζάλας είναι γυμνός, το ξέρουν οι πάντες [..] Το θέμα δεν είναι μόνο ότι δεν πήρα εκχώρηση αρμοδιοτήτων από τον υπουργό, έγινε και το εξής πρωτοφανές. Ότι μου έστειλε ο υπουργός επίσημο έγγραφο, που μου λεει "Οδυ��σέα, πρέπει να μην παίρνεις καμία πρωτοβουλία, να μην κάνεις τίποτα". Υπάρχει γραμμένο»), ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε πως ο κ. Βουδούρης είχε αρμοδιότητες και απλά δεν της άσκησε σωστά.

«Δεν υπέγραψα αρμοδιότητες στον κ. Βουδούρη, δεν ήταν απαραίτητο. Ο κ. Βουδούρης εκ του νόμου έχει αρμοδιότητες. Κατά την άποψή μας δεν ασκήθηκαν σωστά. Αλλά προφανώς δεν φταίει το ότι δεν υπέγραψα εγώ κάτι άλλο. Ήθελε αυξημένες αρμοδιότητες. Μπορούμε κάποτε να απαντήσουμε και σε αυτά… Δεν όμως σκοπό να συνεχίσω αυτό το πράγμα. Πιστέψτε έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε. Δεν υπάρχουν σκιές, κύριοι» είπε απαντώντας σε σχετική επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή.

Στον κ. Μουζάλα απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: «Εάν αυτά που είπε ο κ. Βουδούρης είναι αληθή, τότε οφείλετε να απαντήσετε τι έχει συμβεί με αυτά τα 180 εκατομμύρια. Εάν αυτά που είπε είναι ψευδή και είναι συκοφάντης τι δουλειά είχε στο συνέδριο σας;»

«Πρώτος-πρώτος ήταν στις καρέκλες και παρακολουθούσε το συνέδριο. Έχετε στο συνέδριο σας συκοφάντες ,οι οποίοι λένε ότι έχετε χάσει 180 εκατ. ευρώ, ή φταίει πάλι η ΝΔ που σας ρωτάει;» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε ακόμη:

Ρήγμα σε κυβέρνηση για μεταναστευτικό: Παραιτείται ο Βουδούρης – Η επιστολή σε Μουζάλα