Ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ προστέθηκε με αφορμή τις βαριές κατηγορίες του αντιπροέδρου της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης από τη Χίο.

Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί «για να σώσουμε ό,τι σώζεται» ενώ είπε πως «όλα τα λάθη της ΝΔ επί 40 χρόνια, δεν κάνουν τα λάθη μίας εβδομάδας του Γιάνη Βαρουφάκη».

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας, παρά μόνο η παραμονή τους. Όμως κάνει ένα καλό ο Τσίπρας. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της Αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός, αφού θα είναι ο περίγελος της παρέας του» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όσον αφορά τις τηλεο��τικές άδειες, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Αν θέλεις να πολεμήσεις τη διαπλοκή, θέλεις πολλά κανάλια. Εν αντιθέσει με αυτούς που θέλουν λίγα. Ο πρωθυπουργός θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το 2014 επί πρωθυπουργίας Σαμαρά μπήκαν 75.000 μετανάστες, ενώ στη συνέχεια «η κυρία Τασία άνοιξε τα σύνορα και πέρασαν 1,5 εκατ. άνθρωποι».

«Το ακροδεξιό παραλήρημα στο οποίο επιδόθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, στην ομιλία του σε κομματική εκδήλωση στη Χίο αλλά κ��ι στη συνέντευξή του σε τοπική εφημερίδα του νησιού, εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μια πολιτική που είχε οδηγήσει σε δεκάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο» προσθέτει η ανακοίνωση.