​«Σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς, κέντρου και αριστεράς, αλλά διαχωριστικές γραμμές μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους φορείς της Ελευσίνας, την οποία και επισκέφθηκε.
177074.jpg

O πρόεδρος την ΝΔ δήλωσε πως οι πολιτικοί πρέπει να δουλεύουν σκληρά και να λένε την αλήθεια. «Εμείς αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε» συμπλήρωσε.
177079.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στην περιοχή, επισκέφθηκε το παλαιό Ελαιουργείο, όπου παρουσιάζεται η βιομηχανική ιστορία της πόλης, ενώ συναντήθηκε με τους λιμενεργάτες, επισημαίνοντας πως «το λιμάνι έχει προοπτικές ουσιαστικές, αναπτυξιακές».
177117.jpg

177119.jpg
«Η Ελευσίνα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τον αρχαιολογικό πλούτο και τα σχέδια για επέκταση του μουσείου με τη δημιουργία ενός νέου» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, κατά την ξενάγησή του στον αρχαιολογικό χώρο.
177116.jpg
Το πρωί επισκέφθηκε τη βιομηχανική περιοχή της Ελευσίνας και ενημερώθηκε, για περισσότερο από μία ώρα, για την ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια κάθισε σε καφέ της παραλίας και συνομίλησε με τους κατοίκους που βρέθηκαν, οι οποίοι του μίλησαν για τους προβληματισμούς τους αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η Ελευσίνα.
177070.jpg
177085.jpg
177093.jpg