Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, μετά την έντονη αντίδραση του πρώτου, που έκανε λόγο για «παραλήρημα» σχετικά με την… «πρόβλεψη» του δεύτερου ότι το ΣτΕ δεν θα λάβει απόφαση την Τετάρτη, σχετικά με τον νόμο του για τις τηελοπτικές άδειες, αλλά και την απάντηση του υπουργού Επικρατείας.


«Κηρύγματα δημοκρατίας ο μόνος που δεν δικαιούται να κάνει είναι ο κ. Παππάς, ο επονομαζόμενος και Υπουργός προπαγάνδας. Οι φασιστικές μέθοδοι που μετέρχεται είναι πλέον καταγεγραμμένες. Σε ό,τι αφορά τα χρήματα του διαγωνισμού ας πάψει να τα μοιράζει ως άλλος ψευτορομπέν των δασών γιατί αφενός τα έχει περιλάβει το μνημόνιο στα δημοσιονομικά έσοδα κι αφετέρου διότι δεν πείθει κανέναν» δήλωσε σε νέα ανακοίνωσή του ο κ. Λοβέρδος.


Η ανταλλαγή δηλώσεων συνεχίσθηκε με τα «συγχαρητήρια» του Ν. Παππά προς τον Α. Λοβέρδο διότι, όπως τόνισε, «χώρεσε τόσους χαρακτηρισμούς σε τόσες λίγες γραμμές. Ανυπόκριτη στάση, δημιουργικό διάλογο, ηπίους τ��νους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λοβέρδος για Παππά και την «πρόβλεψή» του για το ΣτΕ: «Είναι καλά; Σε παραλήρημα είναι;»


Νίκος Παππάς: Προέβλεψε ότι δεν θα βγάλει απόφαση το ΣτΕ την Τετάρτη