​Για δεύτερη φορά «ξηλώνεται» από την θέση του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος, αυτή τη φορά με υπουργική απόφαση και με την αιτιολογία ότι «δεν απάντησε στις αιτιάσεις που του είχαν ζητηθεί».

Πριν από λίγες μέρες, ο κ.Γιαννόπουλος, είχε επανατοποθετηθεί στη θέση του με δικαστική απόφαση, αλλά φαίνεται πως το Υπουργείο Υγείας τον έχει βάλει στο μάτι και με κάθε τρόπο θέλει να τον διώξει από την προεδρία.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, αιτία της δεύτερης αποπομπής του από τη θέση είναι πως δεν απάντησε στις αιτιάσεις που του είχαν ζητηθεί. Και αφού δεν το έκανε, αποπέμπεται και αντικαθίσταται ξανά από τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Γιαννόπουλος είχε προχωρήσει σε βαριές καταγγελίες κατά του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη για παρανομίες για τον διαγωνισμό πρόσληψης γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τότε ήταν που είχε ακολουθήσει η πρώτη αποπομπή του, αλλά μετά την απόφαση του ΣτΕ, είχε επιστρέψει στη θέση του προέδρου ��ου Κέντρου.

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση του στο facebook, κοινοποίησε το δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας, με τη σχετική απόφαση.

κεελπνο.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα ΑΚΡΑ η κόντρα του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ με τον Πολάκη: «Θα τα πούμε στην Ευελπίδων»

Στα άκρα ο Πολάκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ: Έδιωξαν τον Γιαννόπουλο, ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης!