Τι κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση έχουν χωριστεί στα δύο και πρωτοκλασάτα στελέχη στέλνουν μήνυμα στον Νίκο Παππά πως πρέπει τουλάχιστον να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας;

Ο υπουργός Επικρατείας δείχνει να βάζει… ωτοασπίδες και -σαν να βιάζεται να προλάβει κάτι- διαμηνύει ότι θα επαναφέρει την τροπολογία πριν αποφασίσει το Ανώτατο Δικαστήριο για τη συνταγματικότητα του νόμου του για τις τηλεοπτικές άδειες!

«Η απόφαση του ΣτE δεν ξέρουμε πότε θα εκδοθεί. Η μετάβαση στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο δεν μπορεί να αναβάλλεται εσαεί. Και πρέπει να σας πω ότι ποτέ η διοίκηση δεν περίμενε τις οριστικές αποφάσεις του ΣτΕ για να προχωρήσει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας στα Παραπολιτικά FM.

Ο ίδιος, τόνισε πως αν το ΣτΕ αποφασίσει ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, τότε «δεν θα υπάρχει άλλη δυνατότητα παρά το ΕΣΡ να κάνει την αδειοδότηση» και εξήγησε ότι θα πάμε στο παλαιό καθεστώς μέχρι να γίνει νέος διαγωνισμός, εξηγώντας ότι η διαδικασία θα είναι πολύ χρονοβόρα καθώς «θα απαιτείται η συγκρότησή του, η εκκίνηση όλων των νόμιμων διαδικασίων, κλπ.».

Δείτε ακόμη:

Νέες αποστάσεις από Παππά! Φίλης: Ήττα για κυβέρνηση εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος

Στερνή μου γνώση… «Θα κάνουμε νέο διαγωνισμό, αν ακυρωθεί από το ΣτΕ» λέει ο Σπίρτζης!