Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο.

«Ο κ.Τσίπρας ανέβασε πολύ τους τόνους για το χρέος στο συνέδριο και εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι αφήνει ανοιχτή την πόρτα ηρωικής εξόδου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Λίγο μετά, ο Παπαδημούλης έσπευσε να απαντήσει ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να διευκολύνουμε τη ΝΔ να θεραπεύσει το σύνδρομο εξάρτησης με την εξουσία που έχει. Έχετε βρεθεί 1,5 χρόνο μακριά από την “κουτάλα” και έχετε λυσσάξει» και συνέχισε λέγοντας:

«Εύχομαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην κάνει τόσες 10ετίες να γίνει πρωθυπουργός όσες ο πατέρας σας», με την Ντόρα Μπακογιάννη να αρκείται σε ένα χαμόγελο.

«Οι κασσανδρικές προβλέψεις και η υπονομευτική προσπάθεια της οικογένειας Μητσοτάκη να ρίξει την κυβέρνηση θα διαψευστεί», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με την κ. Μπακογιάννη να απαντά: «ο ελληνικός λαός περιμένει πως και πώς να φύγετε».

Η βουλευτής της ΝΔ, τόνισε τέλος, ότι «η αξιοπιστία της κυβέρνησης είναι στο μηδέν, όταν ο Πρόεδρος της Γαλλίας, ο τελευταίος σύμμαχος του Πρωθυπουργού, ο οποίος έγινε προσωπικός φίλος του κ.Τσίπρα λέει ότι τον πήρε ο Πούτιν και του ζήτησε ο κ. Τσίπρας να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία».