​Ξεκίνησε στις πέντε το απόγευμα το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο. Το star.gr, όπως κάνει σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, είναι εκεί για να μεταδώσει όλα όσα δεν δείχνουν οι κάμερες.

stars.jpg

si.jpg

sa.jpg

sin.jpg

Πρώτος από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, έφτασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.Χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος ο κύριος Αλεξιάδης, χαιρετούσε όποιον υπήρχε στο χώρο, ενώ δεν έλεγε όχι και στις selfies!

ase.jpg

O ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο star.gr, είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα ��ξουσίας και στόχος του είναι να εκπροσωπήσει το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Η προσδοκία είναι να περάσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ στον... κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ». Στο ερώτημα «αν υπάρχει προβληματισμός για την πολυφωνία μέσα στο κόμμα», ο κ.Αλεξιάδης απάντησε «όχι», επισημαίνοντας ότι «ο διάλογος είναι πάντα καλός και χρήσιμος». Ο ίδιος αναρωτήθηκε μάλιστα σε ποιο κόμμα δεν υπάρχει πολυφωνία, ενώ ανέφερε ως παράδειγμα και τη ΝΔ, όπου υπάρχουν, όπως τόνισε, φωνές υπέρ και κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Ο κ.Αλε��ιάδης εμφανίστηκε πάντως αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, λέγοντας αυτολεξεί: «είναι δυνατόν να μην είναι κάνεις (αισιόδοξος) με 1,4 έσοδα;»

Αντιθέτως η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου δεν είχε πολύ όρεξη για κουβέντες! Με το που έφτασε στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, έπεσε με τα μούτρα στο οργανωτικό για διαπιστεύσεις κλπ.

Εν τω μεταξύ, όσο προσέρχονται αντιπρόσωποι και προσκεκλημένοι στο χώρο, από τα μεγάφωνα ακούγεται το... Bella Ciao! Αυτό που τραγουδούσε και η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου λίγο πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια.

Ο φωτογραφικός του star.gr εντόπισε κατά την είσοδο τους, τους κ.κ Νίκο Βούτση (πρόεδρος της Βουλής), Οδυσσέα Βουδούρη, Μαρία Κανελλοπούλου (βουλευτής), Κώστα Ζουράρι, Μαρία Γιαννακάκη, Σταύρο Κ��ντονή, Σωκράτη Φάμελλος (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ), Ρένα Δούρου, Στέλιο Παππά (πατέρας του υπουργού Επικρατείας).

Στις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος είχε ενδιαφέρουσα κουβεντούλα με τον κύριο Ζουράρι!

kkk.jpg

fa.jpg

dd.jpg

pas.jpg


saw.jpg

syriza.jpg

vitsas.jpg

zouraris.jpg


Ρεπορτάζ: Πέτρος Κατσαβριάς

Επιμέλεια: Άννα Σταματιάδου

Δείτε επίσης:

Το star.gr στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ και ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

O άγνωστος ΧΑΡΤΗΣ του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- Ποιες τάσεις θα μονομαχήσουν

ΞΕΚΙΝΑ την Πέμπτη το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- Το πρόγραμμα και η ομιλία Τσίπρα