​Οι αφίσες για το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γεμίσει τους δρόμους της Αθήνας, γεγονός που έκανε τον Άδωνη Γεωργιάδη να ρωτήσει σχετικά με την αφισορύπανση, τον Αντιπεριφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Καραμέρο. Από εκείνη τη στιγμή ένας διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ των δύο, ξέσπασε στο twitter.

«Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, απευθυνόμενος στον Γιώργο Καραμέρο.

Με τον Αντιπεριφερειάρχη να απαντά: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0».

To συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».

Σημειώνεται ότι σε αυτό το διάλογο… συμπεριλαμβάνουν και τον Αλέξη Τσίπρα, (@atsipras)!

adonis.jpg


Λίγο μετά, ο Γιώργος Καραμέρος επανήλθε δριμύτερος κατηγορώντας τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι δεν γνωρίζει τους νόμους, και απαντώντας του ότι οι αφίσες έγκεινται στις αρμοδιότητες των δήμων και όχι της Περιφέρειας. Σε αυτό το διάλογο, συμπεριέλαβαν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

καραμερος.jpg