Τελικά πιο εύκολο ήταν για τον Νίκο Καρανίκα από τα τρολαρίσματα στα social media σε τηλεπαρουσιάστριες να βρεθεί ως «σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού» στο Μέγαρο Μαξίμου, παρά να εκλεγεί σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταίο του επικοινωνιακό κατόρθωμα βέβαια ήταν η συνέντευξη στο περιοδικό Downtown, στο οποίο σχολίαζε και πάλι παρουσιάστριες της TV, για να το διαψεύσει στη συνέχεια και να... διαψευσθεί από το ηχητικό που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η "δράση" του αυτή δεν εκτιμήθηκε δεόντως, όπως φαίνεται, από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου, που έριξε «μαύρο» στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, με αποτ��λεσμα να μην εκλεγεί σύνεδρος

Δεν είναι ο πρώτος πάντως ούτε ο τελευταίος, ο οποίος παρότι είναι του «κλίματος Τσίπρα» απέτυχε να εκλεγεί. Ακόμη και ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Χρήστος Μαντάς δεν εξελέγη, όπως και ο Κώστας Δουζίνας, ο οποίος προαλείφεται για την συμμετοχή του στο κυβερνητικό σχήμα. Οριακά μάλιστα εξελέγησαν σύνεδροι οι υπουργοί Θ. Δρίτσας, Π. Κουρουμπλής και Δ. Βίτσας.

Αν αυτό το εσωκομματικό κίνημα «ανυπακοής» σημαίνει κάτι για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, θα φανεί στο συνέδριο, οι εργασίες του οποίου ξεκινούν την Πέμπτη.