Για την οικογένεια της, το αν τελικά καταφέρνει να βλέπει τους δικούς της ανθρώπους, μιας και πλέον περνάει πολύ χρόνο στις Βρυξέλλες, αλλά και για τις εξωσωματικές που έκανε πριν από 10 χρόνια μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Μαρία Σπυράκη.

«Η οικογένειά μου συναντιέται Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή», είπε η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. μιλώντας στο «Πρωινό ΑΝΤ1» σχετικά με το χρόνο που τελικά περνάει με τους οικείους της, δεδομένου ότι εκείνη βρίσκεται στην Ευρωβουλή, ο σύζυγός της στη Θεσσαλονίκη και τα παιδιά τους στην Αθήνα!

Και συνέχισε: «Δε χρειάζεται να παριστάνουμε τους σούπερ γονείς, ούτε εγώ είμαι σούπερ μαμά. Είμαι αντιθέτως ένας άνθρωπος που δουλεύει στο εξωτερικό, γιατί αυτή την επιλογή έκανα και αυτή την επιλογή ψήφισαν οι Έλληνες το 2014, από εκεί και πέρα όμως κανείς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τη ζωή του και δεν μπορεί να κάνει και τα παιδιά του βαλίτσα».

Μίλησε και για τις πέντε εξωσωματικές που έκανε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα: «Στα 41 έγινα μανούλα... όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Η διαδρομή είναι δύσκολη κάποιες φορές δεν πετυχαίνει, σίγουρα όμως δεν πρέπει να προκαλούμε τη φύση... Έχω απόλυτη ευθύνη, που αποφάσισα ότι έπρεπε να προηγηθούν μία σειρά πράγματα σε σχέση με αυτό».

Τέλος, δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της! ​«Είμαι 51 ετών! Πώς σας φαίνομαι;», είπε.