Για «συκοφαντική επίθεση» κάνει λόγο ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, απαντώντας στην επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή: «ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε εσάς τον καινούργιο του εργοδότη: Κοσκωτάς-Τσίπρας, ένας Ματζουράνης δρόμος».

Ο κ. Μαντζουράνης τονίζει πως ουδέποτε καταδικάστηκε και επικαλείται απόφαση του τριμελούς Εφετείου Αθηνών βάσει της οποίας –όπως ισχυρίζεται- «κρίθηκε παράνομη και καθ' υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου».

Ολόκληρη η δήλωση του:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλυπτόμενος από τη βουλευτική ασυλία, στη δευτερολογία του στη Βουλή, εξαπέλυσε συκοφαντική επίθεση εναντίον μου με τον ψευδή ισχυρισμό ότι καταδικάστηκα, μολονότι καλώς γνωρίζει την αλήθεια.

Όχι μόνο ουδέποτε καταδικάστηκα, αλλά αντιθέτως με τη με αριθμό 3288/1999 ομόφωνη Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών μετά από σύμφωνη εισαγγελική πρόταση κρίθηκε παράνομη και καθ' υπέρβαση εξουσίας και η δίωξη και η προσωρινή κράτησή μου. Προφανώς ο τρυφερός βλαστός και κληρονόμος της δυναστείας Μητσοτάκη δεν αρέσκεται μόνο στα gadgets της Siemens, αλλά και σε τυμβωρυχίες λάσπης».

Δείτε ακόμη:

Μαινόμενος ο Μητσοτάκης:Ντροπή σας κ.Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και τον Καλογρίτσα