​Σκληρή επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι «είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητεί��ς και χυδαιότητας», με αφορμή την ομιλία του στη Βουλή και την αναφορά του σε «έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του».

«Και όμως, ο κ. Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη», δήλωσε.

Νωρίτερα, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε σε κομματικούς του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν όπως είπε κύριο μέλημα τους να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι. Ανέφερε δε ότι πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ένα «τρολ» ήταν συνεργάτης της Όλγας Γεροβασίλη, και διερωτήθηκε «πόσα μαύρα λεφτά» έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ «σε δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ και κομματικούς δημοσιογράφους για να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι».

Ποτάμι: Για το παρακράτος της κυρίας Γεροβασίλη

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις», απαντά το Ποτάμι στην επίθεση της κυβερνητικής εκπροσώπου για τα περί «πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας» του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Όλοι αναρωτιούνται: Πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας».

​Σπίρτζης: Κατέθεσα στην εισαγγελέα διαφθοράς τα δημοσιεύματα λάσπης για τα δημόσια έργα

Στον εισαγγελέα διαφθοράς και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων κατέθεσε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης για τις σχέσεις του με τον κ. Καλογρίτσα, όπως δήλωσε ο ίδιος στη Βουλή.

«Με καλείτε να απολογηθώ γιατί βάφτισα ένα παιδάκι. Εσείς που πηγαίνετε στις γιορτές και στα γενέθλια των καναλαρχών με πούλμαν. Κι επειδή εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, κατέθεσα σήμερα και στην εισαγγελέα διαφθοράς και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων, όλα τα δημοσιεύματα λάσπης, όλες τις δηλώσεις των στελεχών σας για διερεύνηση και για το Πάτρα-Πύργος και για τη Μυτιλήνη το δήθεν δωράκι», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

«Καταλαβαίνετε γιατί μας καταγγέλλετε;» είπε ο υπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση. «Μας καταγγέλλετε γιατί κάνουμε διαγωνισμούς για το Πάτρα-Πύργος με εκπτώσεις πάνω από 50% κι όχι με 0% όπως κάνατε εσείς στην Ολυμπία Οδό και στις παραχωρήσεις; Πείτε μας για ποιο γεγονός μας καταγγέλλετε. Πείτε μας ποιος και πώς ευνοήθηκε. Βρείτε ένα σοβαρό νομικό, μηχανικό να σας συμβουλεύσει. Σας παροτρύνω να πείτε σε όσους δίνατε έργα, όπως ξέρατε, ότι τα στημένα έργα των λίγων τέλος. Το τζάμπα χρήμα τέλος».