Έντονα αντέδρασε στους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για το πρόσωπό του (ότι διατέλεσε συνεργάτης του Α. Τσοχατζόπουλου) ο βουλευτής της ΝΔ Β. Οικονόμου, ο οποίος ζήτησε να πάρει τον λόγο επί προσωπικού ζητήματος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε όμως να του δώσει άμεσα τον λόγο, με αποτελέσματα προκληθεί ένταση καθώς ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι μένουν αναπάντητα τα όσα είπε ο κ. Καμμένος. Στη διαμάχη ενεπλάκησαν επίσης από τη ΝΔ οι βουλευτές της Κικίλιας, Δαβάκης και ο αντιπρόεδρος δωνις Γεωργιάδης που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο προεδρείο.

Ο κ. Βούτσης επέμεινε ότι θα δώσει τον λόγο σε όλους μαζί, σε όσους θέλουν να απαντήσουν επί προσωπικού, όπως και τελικά έγινε. Απαντώντας τελικά, μαζί με όσους ζήτησαν τον λόγο επί προσωπικού, ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι το 1997-2000, εργάστηκε στα αθλητικά προγράμματα του υπουργείου Άμυνας και πρόσθεσε για τον κ. Καμμένο:

«Αν ψάχνει για δεξί χέρι, ας ψάξει σε αυτούς που κάθονται δίπλα του στο υπουργικό συμβούλιο, σε αυτόν και τον συνεταίρο του».

Πρόσθεσε ακόμα: «Εγώ έχω μια κακή συνήθεια. Από το 2000 ανεβάζω στο διαδίκτυο τη δήλωση πόθεν έσχες μου. Εσείς κ. Καμμένε μπορείτε να το κάνετε. Ψάξτε λοιπόν δίπλα σας».