«Οι δύο… πελάτες μου δεν είναι σήμερα εδώ» σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατά την έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή, στην προ ημερησίας συζήτηση, σχετικά με την απουσία του Αντώνη Σ��μαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου από την αίθουσα, υπενθυμίζοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον είχε αποκαλέσει «αλητάμπουρα», επειδή είχε πει ότι μέλη της οικογένειας Μπακατσέλου ήταν μέτοχοι σε επιχειρήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο κ. Καμμένος επανήλθε επίσης στον ισχυρισμό του ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος του είχε προτείνει να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά, σε συνάντηση στο σπίτι του εργολάβου Καλογρίτσα. Ο υπουργός Άμυνας επιτέθηκε σε ιστοσελίδες και υποστήριξε ότι «εμάς δεν μας κρατάει κανείς, εσάς σας κρατάνε από το κόμμα σας» υποστήριξε.

Ανέφερε ακόμα ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κριτικής όταν αποκάλυπτε τα σκάνδαλα του Τσοχατζόπουλου και τόνισε πως είχε παραδώσει στοιχεία για τα CDS και τ��ν Γ. Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά. «Εγώ τον Γιώργο δεν τον χτυπάω, είναι φίλος μου, θα σε βγάλουμε τρελό, μην το συνεχίζεις» ισχυρίστηκε ότι του είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Έχετε βουλευτή σας το δεξί χέρι του κ. Τσοχατζόπουλου και κατηγορείτε την κυβέρνηση πως συνεργάζεται με το κακό ΠΑΣΟΚ» υποστήριξε ακόμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχετικά με τον βουλευτή της ΝΔ Β. Οικονόμου.

Για την υπόθεση των υποβρυχίων υποστήριξε ότι Α. Σαμαράς και Ε. Βενιζέλος συνεργάστηκαν για να σκεπάσουν το σκάνδαλο που ζημίωσε το Δημόσιο, ενώ υποστήριξε ότι η δικαστικός κ. Τσατάνη επιχείρησε να αθωώσει τον κ. Βγενόπουλο, «αλλά όλα έρχονται στο φως».

«Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά θα βγάλουμε κ��ι αυτή την τετραετία και την επόμενη, γιατί δεν μας κρατάει κανείς, αυτή η σχέση θα φθάσει στο τέλος» κατέληξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.