Το εργαστήρι ειδικής επα��γελματικής αγωγής και αποκατάστασης «Παναγία Ελεούσα», στο Αγρίνιο, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία.

Μετά την επίσκεψη, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

mitsotakis ergastiri 2.jpg

«Καταθέτουμε ένα περίσσευμα αγάπης και αποδεικνύουμε, με αυτόν τον τρόπο, ότι ο εθελοντισμός είναι το καλύτερο “βάλσαμο” για την αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ανισοτήτων, που, δυστυχώς, και σήμερα ακόμα, εξακολουθούν να υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία. Οφείλουμε, ως Πολιτεία, να σταθούμε κοντά σε τέτοιες ποιοτικές προσπάθειες, οι οποίες συμπληρώνουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις δημόσιες δομές υποστήριξης των παιδιών που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μεσολόγγι

Από την πόλη του Μεσολογγίου ξεκίνησε την σημερινή του περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Καραπάνος, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στην κεντρική πλατεία και ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών στο δημαρχείο. Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θέματα που αφορούν στην λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και στην ενίσχυση του θεσμού, με τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους που θα επιτρέψουν, όπως είπε, παρεμβάσεις για την στήριξη των πολιτών.

Μιλώντας ειδικότερα για το Δήμο Μεσολογγίου, ο Νίκος Καραπάνος έκανε λόγο «για την ανάγκη αποκατάστασης άδικων αποφάσεων που ελήφθησαν κατά το παρελθόν και αφορούν τομείς όπως η Παιδεία, η υποβάθμιση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, καθώς και η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας διοικητικών υπηρεσιών».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη, όπου συνομίλησε με αρκετούς πολίτες. Λίγο πριν αναχωρήσει από το Μεσολόγγι, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το κέντρο λόγου και τέχνης «Διέξοδος» και ξεναγήθηκε στο ιστορικό μουσείο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής του περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντήσεις με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρήσεις του Νομού.