Στα… πρωινάδικα της TV κατέληξε η συζήτηση μιας πρότασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, να κληθεί να καταθέσει εκ νέου στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των Μ��Ε και της Βουλής ο ιδιοκτήτης του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς, ζήτησε ο κ. Λοβέρδος, μετά τα όσα κατήγγειλε χθες στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης στον Alpha ο κ. Κοντομηνάς, για την άσκηση πιέσεων στον ίδιο από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, σχετικά με την πολιτική κατεύθυνση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών, ενόψει της διαδικασίας αδειοδότησης.

Το αίτημα απέρριψε για την πλειοψηφία ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας λέγοντας ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε την ευκαιρία να καταθέσει στην Επιτροπή ότι ήξερε και μπορούσε να πει τότε. «Τώρα μπορεί εάν θέλει να βγάλει και 100 δελτία τύπου και να λέει ότι θέλει» τόνισε, αλλά προφανώς κατά λάθος ανέφερε ότι «δεν μπορεί η εξεταστική εκπομπή να μετατραπεί σε πρωινάδικο»!

Το λεκτικό λάθος το διόρθωσε ο κ. Λάππας λέγοντας «η εξεταστική επιτροπή να μετατραπεί σε πρωινάδικο», για να παρατηρήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Αυτά που λέτε πρωινάδικα είναι αυτά που παρακολουθεί το Μαξίμου. Ρωτήστε τον Καρανίκα»!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ζήτησε επίσης να κληθεί στην εξεταστική ο Διευθυντής Ειδήσεων του Mega Mανώλης Καψής.