Επίθεση κατά της «διαπλοκής» εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά τη σημερινή ημερίδα που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία παραιτούνται αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας από την αντίστοιχη Ένωση Δικαστικών Λειτουργών!

«Κάθε μέρα και κάθε βήμα μας εμπλουτίζει, ισχυροποιεί και καθιστά πλέον αποτελεσματικό το οπλοστάσιο κατά της διαφθοράς. Γι΄ αυτό άλλωστε αυξάνονται και πληθύνονται τον τελευταίο καιρό οι χαλκευμένες ειδήσεις, οι άναρθρες κραυγές, οι θεατρινισμοί, η υποκρισία και το θράσος των εκπροσώπων της διαπλοκής. Όλοι μας καταλαβαίνουμε και πολύ εύκολα το γιατί. Πανικόβλητοι βλέπουν να πλησιάζει το τέλος της άνομης και βλαβερής επιρροής τους στη χώρα μας» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Παπαγγελόπουλος.

«Η ελληνική κυβέρνηση επαναβεβαιώνει τη δέσμευση και την προσήλωσή της στο στόχο της καταπολέμησης της διαφθοράς. Ειδικά σε καιρούς όπως αυτοί που βιώνουμε, με το λαό να χειμάζεται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση» τόνισε επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Το αν συνδυάζονται όλες αυτές οι διακηρύξεις πάντως με τις αποκαλύψεις για τον Καλογρίτσα και τα «φοβερά και τρομερά» που συμβαίνουν, καθημερινά πλέον , στον χώρο της Δικαιοσύνης και προκαλούν την αγανάκτηση των δικαστικών λειτουργών, είναι πραγματικά απορίας άξιον…