Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ρίψη χημικών χθες σε συνταξιούχους κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου και το οργισμένο τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα.

«O “ενοχλημένος” Πρωθυπουργός και ο “μετανιωμένος” Υπουργός αναζητούν έναν αστυνομικό για να επιρρίψουν τι�� ευθύνες για τα χημικά και τα δακρυγόνα εναντίον των συνταξιούχων διαδηλωτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

theodoros-papatheodorou.jpg
«Πρόκειται για κακοπαιγμένο θέατρο που δεν αρκεί πλέον ούτε για εσωτερική κατανάλωση» τονίζει ο υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο οποίος αναρωτιέται «γιατί η Ηρώδου Αττικού παραμένει κλειστή σε πεζούς και οχήματα καθημερινά από την εκλογή του κ. Τσίπρα;» και αν ο πρωθυπουργός «έδωσε ή όχι την εντολή να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές το περίκλειστο Μέγαρο ��αξίμου οπότε και η αστυνομία ενήργησε ανάλογα;»

«Σε τι αποσκοπεί η έκφραση “ενόχλησής” του στον Υπουργό κ. Τόσκα όταν την ίδια στιγμή τον διατηρεί στη θέση του; Το έργο αυτό είναι πολύ άσχημα σκηνοθετημένο για να το ανεχθεί άλλο ο ελληνικός λαός» καταλήγει ο κ. Παπαθεοδώρου.

Δείτε ακόμη:

ΕΔΕ για τα χημικά στους συνταξιούχους- Βρέθηκε ο αστυνομικός που τους «ψέκασε»

Τόσκας: Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα χημικά στους συνταξιούχους αλλά… δεν έπεσαν πολλά!

Οργισμένο τηλεφώνημα Τσίπρα σε Τόσκα για τα χημικά σε συνταξιούχους: Να μην επαναληφθεί!